Babahordozási tanácsadás

Nemesné Singer Edina vagyok. 2016 végén végeztem el a Beli Buba Babahordozó Iskolánál (BBBI) a hordozási tanácsadó képzést. Az iskola honlapja: http://belibuba.hu/kik-vagyunk-bbbi/.

Saját bemutatkozásom az iskola honlapján: http://belibuba.hu/nemesne-singer-edina/ 

Azért választottam ezt az iskolát, mert elveimmel, meggyőződésemmel egyezik. Személy szerint azért kezdtem el hordozni, mert így volt praktikus, illetve mert nagyon fontosnak tartottam már akkor is a kötődést, gyermekem folyamatos közelségét.

Szívesen megyek házhoz a környező budapesti kerületekben, s tartok egyénre és családra szabott tanácsadást. Egy ilyen tanácsadás körülbelül 2-2.5 óra időtartamú. Beszélek a hordozásról, felmérem a család igényeit, majd ezekhez mérten kötéseket tanulunk,  hordozóeszközöket állítunk be..Az eszközöket én biztosítom, de természetesen lehet saját eszközöket is használni, illetve azoknak a használatát, beállítását megtanulni.

A következő budapesti kerületekben és agglomerációban vállalok házhoz menős tanácsadást:

  • VIII. kerület
  • IX. kerület
  • X. kerület
  • XVIII. kerület
  • XIX. kerület
  • Gyál

Irodámban, a IX. kerületben, az Ifjúmunkás utca 17/1 fsz 4 alatt is tartok személyes tanácsadást, ha erre van igény.

A személyes/családi tanácsadás díja 7500 Ft. Lehetőség van arra, hogy a tanácsadást ajándékba add, ajándékkártya formájában. Ezek a kártyák a fentebb felsorolt kerületekben érvényesek. Az ajándékkártyákat itt a webáruházban is megvásárolhatod: http://hurcicucc.hu/ajandekkartya-t213731.html

Ha messze laksz, akár külföldön élsz, Skype-on, online, videóchattel is vállalok tanácsadást. Ehhez jó, ha van saját eszközöd, illetve saját eszközzel kapcsolatban szeretnél kérdezni. Ennek díja 1500 Ft/megkezdett fél óra. 

Az egyéni/családi tanácsadáson kívül tanfolyami alkalmakat is tartok, az Ifjúmunkás utca 17/1 fsz 4 szám alatt. A tanfolyamok időpontjait a Hurcianyu és Hátisárkány facebook oldalon tudjátok követni. 

Tanfolyami alkalmak: 

  • elöl hordozás
  • háton hordozás
  • csípőn hordozás szövött és karikás kendővel
  • ha igény van rá, karikás kendő használata elöl és csípőn alkalmat is szervezünk

Mindegyik tanfolyami alkalmon szövött kendős kötéseket tanulunk, 2-3 kötést sajátítunk el. Egy tanfolyami alkalom körülbelül 2 óra időtartamú.

A tanfolyami alkalmak részvételi díja 4000 Ft/hordozó személy, a csak karikás kendős tanfolyami alkalomé 2000 Ft/hordozó személy.

A teljes árlista itt található: http://hurcianyueshatisarkany.blogspot.hu/p/arjegyzek.html

Hogy könnyebb legyen eldönteni, a tanfolyam vagy a személyes tanácsadás való inkább Nektek, érdemes átböngészni a következő ábrát: